Нажмите "Enter" для перехода к содержанию

Seepärast on Book of Ra üks kõigi aegade populaarseimaid kasiinomänge

Source: https://unsplash.com/de/fotos/bYtIpXnzsQM

Novoline’i Egiptuse slot on juba aastaid olnud publiku lemmik ning Book of Ra mäng on fännide seas eriti populaarne. See pakub kaasahaaravat segu seiklustest ja headest võiduvõimalustest, millest on alati vaimustuses nii algajad kui ka pikaajalised kasiinokliendid. Selles artiklis näitame, miks Book of Ra on üks parimaid kasiinomänge ja mis täpselt selle mänguautomaadi puhul mängijaid nii väga erutab.

See on Ra raamat — reeglid

Mänguautomaat Book of Ra koosneb sisuliselt viiest rullikust ja kolmest reast, millel on kokku üheksa võiduliini. Mängu teemaks on iidne Egiptus, mis kätkeb endas arvukaid saladusi ja müüte. Rullikutel olevad sümbolid on kujundatud vastavalt sellele. Nende hulka kuuluvad Ra raamat, vaarao, jumalanna Isis, skarabeus ja kaardisümbolid ässast kuni kümneni.

Book of Ra eesmärk on saavutada võidukombinatsioon ühel võiduliinil, viies rullid õiges asendis seisma. Book of Ra toimib scatter-sümbolina ja võib vallandada tasuta spinnid. Selleks tuleb seda näha kolm korda. Ei ole oluline, kas kolm raamatut on samal võiduliinil.

Book of Ra erilised tasuta keerutused

Kui pärast viie rulliku peatumist näed kolme Ra raamatut, vallandab see tasuta spinnid. Järgmise kümne vooru jooksul ei pea mängija panust maksma, vaid rullid käivituvad automaatselt. See ei ole aga ainus põhjus, miks Book of Ra tasuta spinnid on nii põnevad.

Tasuta spinnide alguses valitakse juhuslik sümbol, mis toimib tasuta spinnide ajal laieneva sümbolina. Kui see sümbol ilmub rullikutele, laieneb see ja katab kogu rulliku, mis võib kaasa tuua palju rohkem võidukombinatsioone. Tasuta spinnide funktsioon on Book of Ra üks tulusamaid funktsioone ja võib viia suurte võitudeni.

Mänguautomaadi Book of Ra ajalugu

Book of Ra ilmus juba 2005. aastal. Esmalt tundub veidi üllatav, et suhteliselt vana mänguautomaat on mängijate seas endiselt nii populaarne. Kui aga mängu lähemalt uurida, siis märkad, et ennekõike mitmekesised mängufunktsioonid ja põnevad tasuta spinnide voorud on tänaseni väga populaarsed.

Teine põhjus, miks Book of Ra on endiselt aktuaalne, on selle mänguautomaadi edasiarendamine. Mängutootja Novoline ei ole Book of Ra edule puhanud. Selle asemel töötati välja mitmeid teisi mänguversioone, mis varustati uute lisafunktsioonidega ning üha parema graafika ja heliefektidega. Järgnevas nimekirjas on näha, millised versioonid Book of Ra’st on aastate jooksul lisandunud:

  • aastal ilmus algne mäng «Book of Ra».
  • aastal ilmus mängu täiustatud versioon «Book of Ra Deluxe».
  • aastal ilmus veel üks suur täiustus «Book of Ra Deluxe 6». Mängu saab mängida kuue rullikuga algse viie asemel.
  • aastal tõi mängu tootja välja «Book of Ra» jackpot-versiooni.
  • «Book of Ra Magic» koos täiendavate lisafunktsioonidega tuli kasiinodesse 2018. aastal.
  • Fännide jaoks on tõeline hitt «Book of Ra Dice», mis ilmus samuti 2018. aastal.
  • Üks viimaseid versioone on «Book of Ra Mystic Fortunes», mis rõõmustab paljude eriefektidega.

Kombinatsioonid teiste klassikaliste kasiinomängudega nagu «Book of Ra Bingo» või «Book of Ra Roulette» on teised hitid, millega kasutajad saavad mõnes online-kasiinos tutvuda.

Strateegiliste võimalustega mäng

Võiduvõimalused Book of Ra’s määratakse juhusliku generaatori abil ja mängija ei saa neid manipuleerida. Sellegipoolest on mitmeid levinud taktikaid, mida mängijad kasutavad. Üks levinumaid neist on panuste varieerimine. Tasuta spinnides sõltub võimalik võidusumma sellest, kui palju panustati kolme raamatu sümboli ilmumisel. Seetõttu on kõige parem panustada võimalikult suurt summat. Loomulikult ei tea mängija, millal kolm scatterit ilmuvad.

Seetõttu alustavad paljud kasutajad minimaalse panusega ja suurendavad seda iga 10, 20 või isegi 50 vooru järel ühe taseme võrra. Sel viisil jõutakse tasuta keerutusteni suhteliselt kõrge panusega. Kui need on lõppenud, lõpetab kasutaja kas selle taktikaga mängimise või alustab uuesti madalaima panuse tasemega.

Mängimine erinevates seadmetes

Book of Ra mänguautomaat on paljudele kasutajatele tuntud väljakujunenud mängusaalidest ja kasiinodest. Kuid ka internetis on slotil suur fännikogukond, sest Book of Ra ja selle arvukad variandid on virtuaalsetes kasiinodes ööpäevaringselt saadaval. Mäng on välja töötatud nii lauaarvutitele kui ka mobiilseadmetele, näiteks nutitelefonidele ja tahvelarvutitele.

Tänapäeval ei ole nii lauaarvutiversiooni kui ka mobiiliversiooni puhul allalaadimine vajalik. Mänge saab mängida otse brauseris ja seega ei kuluta mälu. Book of Ra mobiiliversioon on eriti praktiline mängijatele, kes on liikvel või kellel puudub võimalus mängida lauaarvutis. See pakub kõiki lauaarvutiversiooni funktsioone, sealhulgas tasuta keerutuste ja hasartmängufunktsiooni.

Book of Ra graafika ja animatsioonid on kõikidel seadmetel muljetavaldavad ja pakuvad meelelahutuslikku mängukogemust. Juhtseadmed on lihtsad ja intuitiivsed, nii et ka algajad saavad kiiresti mängu sisse elada. Võiduvõimalused on kõigil seadmetel ühesugused, sest mäng põhineb juhusliku numbri generaatoril.

Novoline — Book of Ra ja teiste mängude arendaja

Book of Ra ei ole ainus mäng tootjalt Novoline. Ettevõte on arendanud suure hulga teisi mänge, sealhulgas mõned kõige tuntumad ja populaarsemad mänguautomaadid nagu Book of Ra, Sizzling Hot ja Lucky Lady’s Charm. Novoline’i mänge iseloomustab muljetavaldav graafika, animatsioonid ja heliefektid ning need pakuvad kasutajatele meelelahutuslikku mängukogemust.

Tootja mänge võib leida paljudes maismaa kasiinodes üle maailma ja ka online-kasiinodes. Mängimine on muutunud kultuuri osaks ja võimalusi on palju. Kvaliteetsed mängud ja uuenduslikud arendused muudavad Novoline’i üheks maailma kõige populaarsemaks õnnemängude pakkujaks.

Поделиться

Ваш комментарий будет первым

    Добавить комментарий