Нажмите "Enter" для перехода к содержанию

Esmakordselt toimub Tallinnas tänavaspordi- ja kultuurifestival «Ghetto Games»

15 juulil, laupäeval toimub Tallinnas tänavaspordi- ja kultuurifestival «Ghetto Games». Kell 12.00-20.00 toimuvad Eesti Meremuuseumi territooriumil võistlused ja showd mitmel erialal, vahendab portaal balticevents.info. Osalejate registreerimine algab kolm nädalat enne üritust veebilehel www.ghettogames.com. Pealtvaatajatele on sissepääs tasuta.

«Ghetto Games» külastab Eesti pealinna esmakordselt ning juba on koostatud mahukas festivaliprogramm, kus lisaks traditsioonilistele võistlustele 3×3 tänavajalgpallis «Ghetto Football» ja 3×3 tänavakorvpallis «Ghetto Basket» toimuvad ka 3×3 tänavahokivõistlused «Ghetto Floorball, Ghetto Fight võitlusturniir, Ghetto Dance tänavatantsuvõistlus ja Street Workout meistrivõistlused.

Ghetto Footballi programm algab mängudega U12, U14, U16, U16 Lady, Lady, U19, Open ja Pro alagruppides. Peale seda algab Panna 1×1 turniir. Mängu eesmärk on lüüa palli vastaselt jalge vahelt või lüüa võimalikult palju väravaid.

Ghetto Basketi võistlused peetakse Balti korvpalliliiga 3×3 etapi raames kuues erinevas grupis, kus meeskonnad võistlevad lisaks auhindadele ka Ghetto Basketi reitingu punktide ja FIBA ​​​​3×3 reitingupunktide pärast. Parimad võistkonnad lähevad finaalturniirile Läti linnas Ventspilsis, kus loositakse välja reis 3×3 Laussane Masters FIBA ​​korvpalliturniirile.

«Balti liiga» etappidel osalejad on jagatud kuuesse vanuseklassi — «U13», «U15», «U17», «Lady», «Amatöörid» ja «Pro». Osalemiseks võivad registreeruda kõik, olenemata vanusest ja kogemusest. Tuletame meelde, et Läti Ghetto Basketi mängijad võitsid olümpiamängude ajaloo esimese 3×3 korvpalli kuldmedali.

Ghetto Dance võistluses saab igaüks oma oskusi näidata avalikkuse ja žürii ees esinedes. Sel aastal toimub «Ghetto Dance» kolmes tantsusuunas — «Hip-hop», «Break Dance» ja Dance Hall». Tantsijad esinevad ja võistlevad 1×1 battlite formaadis.

Rahvusvaheline programm «Ghetto Fight» sisaldab kaheksa võitlust ja konkurssid pealtvaatajatele. Baltikumi tugevaimad võitlejad võitlevad Ghetto Fighti meistritiitli nimel erinevates kaalukategooriates.

Terve päeva jooksul toimub pealtvaatajatele ja osalejatele meelelahutusshow programm, võistlused ja muud meelelahutusüritused DJ saatel. Projekt viiakse ellu Tallinna linnavalitsuse toel.

Ghetto Games on praegu Läti ja Ida-Euroopa üks suurimaid noorte tänavaspordi- ja kultuuriliikumisi, millel on igal aastal üle 10 000 osalejat ning 300 000 meedia- ja sotsiaalmeedia jälgijat. Rohkem infot festivali kohta leiab Ghetto Gamesi ametlikul kodulehel www.ghetto.lv ja www.ghettogames.com

Поделиться

Ваш комментарий будет первым

    Добавить комментарий