Нажмите "Enter" для перехода к содержанию

Eesti koondis sai meister rahvusvahelise turniiri Dota 2!

Sel nädalavahetusel toimus rahvusvahelise turniirisarja #WorldEsports Connected 2021 raames Eesti Arvutispordi Liidu poolt korraldatud ülemaailmse Espordi Föderatsiooni toetusel rahvusvaheline turniir Estonian Quarantine Games: Dota 2. Turniiril osalesid võistkonnad 6 riigist, sealhulgas Eesti, Ukraina, Venemaa, Valgevene, Kasahstan ja Kõrgõzstan. Kokku võitles meistri tiitli nimel 32 võistkonda.

Eesti jaoks on väga oluline end rahvusvahelisel e-spordi areenil deklareerida, seetõttu on äärmiselt oluline selliseid turniire pidada ja nendest osa võtta! Inimesed peaksid Eesti kohta teadma! Meist tuleb rääkida! ”Ütles Eesti Arvutispordi Liidu peasekretär Ignat Bobrovich.

Eesti ja Ukraina meeskonnad pääsesid finaali. Eesti võistkond “After the Rain”, kuhu kuuluvad: Kristen Järvala, Carl Christian Treier, Kert Kauksi, Thomas Kotk, Kalle Kalamees, said turniiri võitjateks! Auhinnakohad jagunevad järgmiselt:

1. koht — After the Rain (Eesti)

2. koht — NBW (Ukraina)

3. koht — Ready to Burn (Ukraina)

4. koht — thonkbread (Eesti)

«Me kõik teame, kui tugevad on Ukraina ja Venemaa meeskonnad Dota 2-s, kuid ka meie meeskondadel on midagi näidata! Ja meie Liidu ülesanne on anda noortele talentidele võimalus jõuda professionaalsele tasemele ja esindada Eestit rahvusvahelistel üritustel, ”ütles Eesti Arvutispordi Liidu president Ivan Dmitrijev.

Samuti autasustati turniiride raames Dota 2 distsipliini parimaid mängijaid Eestist. Vastavalt mängijatele mõeldud e-spordi platvormi hinnangule Passport.gg. Parimad mängijad on:

1. koht: estmiracle (Aleksei Sobolev)

2. koht: Wampuss (Daniil Novosad)

3. koht: vitalka.koltunov (Vitali Koltunov)

4. koht: Kass (Monika Karolin)

5. koht: OldyVspomnjat (Nikita Melnik)

6. koht: AP-EE-TIZER (Alex Õispuu)

7. koht: enokjanerik (Jan Erik)

8. koht: Grac- (Maksim Skripitsõn)

E-spordiürituste läbiviimine mõjutab lukustuse ajal positiivselt mängijate psühho-emotsionaalset seisundit, toob ellu vaheldust ja aitab luua uusi tutvusi. Sõbralikud turniirid, eriti sellises ulatuses, on suurepärane treening enne kõrgema taseme turniiridele jõudmiseni. Eesti Arvutispordi Liit tänab kõiki mängijaid ja pealtvaatajaid toetuse eest!

Eelseisvate ürituste ja turniiride ajakavaga saab tutvuda Liidu ametlikul kodulehel: e-sports.ee

Eesti Arvutispordi Liit on mittetulundusühing, mis on loodud espordi propageerimiseks ja populariseerimiseks Eestis. Liidu üks peamisi ülesandeid on luua riigis tõhus e-spordi ökosüsteem, mis ühendab mängijad, turniiri korraldajad, e-spordi organisatsioonide esindajad ja ettevõtted tõhusaks koostööks.

Поделиться

Ваш комментарий будет первым

    Добавить комментарий