Нажмите "Enter" для перехода к содержанию

Eesti Arvutispordi Liit on saanud haridusliku e-spordi projekti partneriks ja kaaskorraldajaks

Eesti Arvutispordi Liit on saanud haridusliku e-spordi projekti partneriks ja kaaskorraldajaks. Koostöös Maailma E-spordi Konsortsiumi WeSCO, loomingulise kogukonna Enter Africa ja Passport.gg tehnilise toetusega on käivitatud ülemaailmne e-spordi haridusprojekt Afrikas.

Projektis osalevad tippeksperdid kogu maailmast, eriti USA-st, Jaapanist, Norrast ja Prantsusmaalt. Haridusprogrammi peamine eesmärk on teha juurdepääs põhilistele tesdmistele ja põhiteadmistele e-spordi ja selle komponentide kohta avalikult kättesaadavaks.

«E-sport ei ole lihtsalt mängud. See on suur võimalus nii uute töökohtade loomisel kui ka sotsiaalsete probleemide lahendamisel. Tänu saadud teadmistele saavad osalejad võimaluse alustada karjääri kõige kiiremini arenevas valdkonnas!» — ütles Eesti Arvutispordi Liidu peasekretär Ignat Bobrovich.

Programm koosneb erinevatest valdkondadest: e-spordi ürituste korraldamisest kuni e-spordi kasutamiseni hariduslikel eesmärkidel õpitulemuste parandamiseks. See projekt on tööstuse arengu seisukohalt väga märkimisväärne ja avab programmi osalejatele uusi võimalusi.

Hetkel on programmi registreerunud juba üle 800 inimese. Programmile registreeruda saab alltoodud lingi kaudu: https://esports-series.net/esports-education/

Paljude teaduslike uuringute järgi on e-spordil ja videomängudel positiivne mõju õpitulemustele, nad arendavad õppimisel kasulikke oskusi ja võimeid, kuna annavad vaimse jõu ja positiivsete emotsioonide puhangu ning on väga tõhus vaba aja veetmise vorm. Samuti edendab liit ebavõrdsete ja võrdsete võimaluste vastu võitlemise ideed e-spordi kaudu.

«Sotsiaalse võrdsuse ja kõigi ühiskonnaliikmete austamise küsimus on praegu üsna terav. See on globaalne probleem. Me näeme võimalusi, kuidas seda e-spordi abil  lahendada!» — kommenteerib Eesti Arvutispordi Liidu juhatuse liige Aleksei Garanin.

 

Eesti Arvutispordi Liidu peamine missioon/eesmärk on luua tervislik e-spordi ökosüsteem riigis. Me võimaldame igal mängijal luua karjääri, saada professionaalseks sportlaseks ja saavutada edu rahvusvahelistel ja maailma võistlustel.

Поделиться

Ваш комментарий будет первым

    Добавить комментарий